head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Dün akşam oynanan Antalyaspor – Alanyaspor maçı sonrası çıkan olayları değerlendiren Alanya Blediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali  Kiriş, “Burnumuza pis kokular geliyor” dedi...

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. 0-1’lik skorla Alanyaspor’un kazandığı müsabaka sonrası istenmeyen olaylar yaşandı.

Antalyasporlu bir grup taraftar, önce Alanyaspor takım otobüsünü ardından da taraftarları taşıyan otobüsleri taş yağmuruna tuttular. Olaylarda 10 taraftar ve Alanyaspor’un teknik ekibinden 2 kişi yaralandı.

AK PARTİ ALANYA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ MEHMET ALİ  KİRİŞ OLAYI  LANETLEDİ...

Antalyaspor ile Alanyaspor maçının ardından Antalya da Yaşanan olaylar Alanya’da büyük tepkilere yol açarken, Alanya Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Mehmet Ali Kiriş dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Alanyaspor ve Antalyaspor taraftarlarının arasının gerildiğini belirten Kiriş, “Alanyaspor otobüsüne yapılan saldırıyı en basit tabiriyle lanetliyorum. Bu yapılan saldırıyı Antalyaspor taraftarı yapmış olamaz. Güvenlik güçlerimiz bu kişiyi bulup ilişkilerini, telefon trafiğini arkasındaki elleri ortaya çıkarmalıdır. Burnumuza pis kokular geliyor. Alanya - Antalya gerginliği özellikle ısıtılıyor. Alanyaspor taraftarımız sakin olmalı. Suçlular bulunacaktır. Yaralılarımıza ve Alanyaspor'umuza geçmiş olsun diliyorum.” dedi.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler