head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024
 
 
 

Yargının bir diğer kolu da savunmadır ve savunma insan hakları ve adalet çerçevesinde dürüstlüğün peşinde koşan Avukatlarla sağlanır.
Eğer Avukat da sahtekâr çıkarsa o zaman adil yargılamada mağduriyetler oluşur.  

 

İŞTE BİR SAHTEKAR AVUKAT ÖRNEĞİ DE ALANYA DA...

Adalet peşinde koşan erdemli ve dürüst bir avukata yakışmayacak davranış ve eylemler içerisinde bulunarak görevini kötü kullanmaya devam eden avukat şimdilerde ise Belediye’ye sayısız davalar açıp haksız kazanç elde etmenin peşinde.

ADI: Avukat M.Hüsnü Sert,
Kamu ortaklık payı (KOP) ,okul, camii ,çeşme, kültür merkezi, Belediye hizmet alanları, spor tesisleri, dini tesisler ve benzeri yerlerden açtığı davalardan %30 komisyon alarak 2 milyarlık ( 2 Katrilyon) vurgun planlıyordu.

Avukat Sert’in şu ana kadar açılan dosyaların sadece yüzde 10 ‘undan almayı planladığı komisyon tutarı 2 milyar TL. Yani 2 Katrilyon.

Bunun için organize bir ekip kuran avukat, her dava dosyasından büyük miktarlarda rant elde edebilmek için Alanya merkez ve mahallelerinde kamu alanlarıyla ilgili vatandaşlara ulaşıyor. Belediye’ye dava açmaları konusunda ısrar ederek ‘ Zamanımız çok kısıtlı, bir an önce dava açmamız lazım,3-4 gün içinde dava açmazsak hiçbir hak iddia elde edemezsiniz, bana vekalet verin gerisini ben halledeyim’ diyerek vatandaşları kandırıyor.

üç kağıtçı avukat 2 8a19a

PEKİ BUNUN ADI; ÜÇ KAĞITÇILIK-DOLANDIRICILIK VE GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA DEĞİL Mİ?

Bu kötü niyetli ve üç kağıtçı avukat, ayrıca kamu alanlarını yakın akrabalarına ‘yüksek rayiç Bedel'le satın almış gibi gösterip ‘ kamulaştırmasız el atma davası’ açıyor.
Bunun üzerine önlem alan Alanya Belediyesi kamu alanlarına açılan davalardan alacaklara tedbir koydu.
Belediye tedbir aldığı için çılgına dönen avukat sosyal medya hesaplarından Belediye, meclis üyeleri ve iş adamlarına tehditler savurmaya devam ediyor.

 

ALANYA GÜNEŞİ HABER YORUM BENİM FOTO İLE DİKDÖRTGEN fed28

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ OLARAK SORUYORUZ!...
--Türkiye sevdalısı değerli ve yardımsever insanların yaşadığı bu güzel şehirde, hayırseverlerin bağışladığı okul, hastane, park, yol ve insani kullanıma açık alanlar olmasaydı bu güzel şehir ve bu kolay yaşam olur muydu?

Sen Avukat Efendi; senin baban yatalak olsa ve evin yolu olmasa, kimden yardım isteyeceksin?
--Belediyeden.

Belediye de ;o hayırsever insanların bağışladığı yerlerden yol yapacak senin babana değil mi?

--Şimdi sen cin gözlük yapıp bu arsa parçalarından para koparmaya ve halkın birliğini bozmaya kalkıyorsun.

--Sen Avukat Efendi; o kadar aç gözlü ve düzenbazsın ki; bu üçkağıt hırsınla birde ekip kurmuşsun. Alanya yetmemiş, Antalya'da da ofis tutmuş bu yolu denemeye başlamışsın diye duydum ama herkesin hakkı için ensendeyim.

--Belediye olmasa ve hayırsever Alanya halkının desteği olmasa, yarının geleceği çocuklarımız hangi parklarda oynayacak?

--Belediye ve hayırsever halkımız olmasa, Yaşlılarımız hangi hastanede veya sağlık ocağında tedavi olacak?

--Belediye ve hayırsever insanlarımız olmasa, Allah'a olan kulluk görevimizi, Bayram kucaklaşmalarını hangi Camii de yapacağız?

--Belediye olmasaydı sen hangi okulda okuyacak,hangi adliye de görev yapacaktın?

--Bu arsaları da ; kaymakamlık ve valilik binalarını da, bu hayırseverlerin bağışladığı arsalarda  Belediye yapıyor biliyor musun?

--Cevap ver ,düzenbaz Avukat efendiiiiii?

 

BAKIN TÜRK DİL KURUMUMUZDA ÜÇ KAĞITÇI NE ANLAMA GELİYOR?
1.
üçkâğıt oyunu oynatan kimse.
2.
MEC.
dolandırıcı, dolapçı, düzenci, hileci.

Bu avukatın yapığı da işte düzen ve hile yolu ile üçkağıtçılık değil mi?

 

SEN AVUKAT EFENDİ;ALANYA BELEDİYESİNDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR BİLİYOR MUSUN?

--Avukat efendi, Belediye bu kadar hayır işi yapıp halkın sosyal yaşam alanlarını, sağlık tesisleri ve ibadethanelerini yaparken, 2500 çalışanı ve aileleri ile 30 bin kişiye aş-iş verip umut oluyor biliyor musun? ve Belediye sayesinde insanlar yarınlara umutla bakıp, evlatlarını okula gönderiyor...

Buradan Sayın Adalet Bakanına da gazeteci olarak sesleniyorum!
Devlet denen olgu, milletin bireylerinin huzuru ve varlığı için vardır. Millet-halk ve bireyler olmazsa devlet de olmaz. Kanunda ki boşlukları fırsatçılığa çeviren bu "AVUKAT "kılıklı ve art niyetli üç kağıtçıların diplomalarını iptal edip, bunları cezalandırmalısınız...

 

İŞTE BU AVUKATIN 2 MİLYAR( 2 KATRİLYON)LUK VURGUN BELGELERİNDEN BAZILARI...   

 

 belgeler 2 9f45d

 

 

HABER ve YORUM: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler