head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Yıllarca ülkemizde Mason hareketini ve yahudiliği yaygınlaştırmak için kitaplar bastırıp dağıtan, güzel kızları ve kadınları kandırıp  konutuna alan ve sonra da onları baskı ile tutan Adnan Oktar'ın Yahudi ve Mason olduğu tescillendi...  

 

ÖZEL HABER ALANYA GÜNEŞİ ce312

 

Ülkemizde zengin iş adamlarını ve bazı siyasileri de o kadınlarla buluşturup şantaj yaptığı ve gücünü buradan aldığı söylenen Adnan Oktar'ın çirkin ve kirli gücü ; Devletin balyoz yumruğu ile sonlandı ve bir çok kadında kurtarıldı.

yahudi adnan 7 a7546

 

İsrail de yayınlanan bazı Tv ve internet kanallarında da Adnan Oktarın Yahudi ve Mason olduğu bir kere daha gözler önüne seriliyor.

yahudi adnan 2 c5db0

Alanya Güneşi Gazetemize ulaştırılan bilgi ve belgelerde ve yayın organlarının adreslerinde de bu gerçekler bir kez daha tescillendi.

yahudi adnan 3 yazı 2814f

-- israil tv 13 kanal;

Adnan Oktar'ın Natenyahu ve milletvekilleri ile görüşmelerine yer verdi ve Oktar'ın ;  Natenyahu'nun yardımcısı ile aynı parti Dürzilerinden olduğunu açıkladı.

Adnan Oktar'ın Mason hareketine bağlı biri olduğunu söyleyen kanal,Oktar'ın grevinin Türkiye ve bazı diğer ülkelerde masonluk çalışmaları yaparak Yahudi dininin yaygınlaştırılması, ayrıca o ülke gençlerinin uyuşturucu-fuhuş batağında kendilerinin esiri olmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.

yahudi adnan 4 arap kanalı 6f667

-- B.A.E CNN TV

2016 yılında Adnan Oktar , Natenyahu ile bir toplantı yapmış.

yahudi adnan 6 0735e


Www.mako.co.il 

 

yahudi adnan 7 f785c


İsrael tv N12 

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler