head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı üniversite ve lise öğrencilerinin içerisinde bulunduğu sınav haftası sebebi ile sessiz bir ortamda çay ve ikram eşliğinde ders çalışmaları için teşkilat binasının kapılarını öğrencilere açtığını açıkladı...

ALANYA İYİ PARTİDEN ALKIŞLANACAK DAVRANIŞ...

Üniversite gençliğine çağrıda bulunan  Alanya İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın “Gençler bizim geleceğe bakan yüzlerimiz, yüzünü güneşe dönme vakti onların. Bu yol ilimden, irfandan geçer. Büyük bir emekle bu aşamalara gelen tüm gençlerimize bu zorlu haftalarında başarılar dilerim. Kendileri teşkilat binamızda sıcak bir ortamda çay ve ikramlar eşliğinde ders çalışırken biz büyükler de sessiz kalmaya gayret edeceğiz. İlçe binamızın kapasitesi yettiğince tüm gençlerimizi bekleriz” dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Sönmez de “İlçe Başkanlığımızla beraber yürüttüğümüz bu çalışmada kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek en büyük gayemiz. Öncelikle hepsine başarılar dilerim. Bu imkanları sağlayarak genç nesile verdiği önemi gösteren başta İlçe Başkanımız olmak üzere tüm büyüklerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


Üyelik şartı koşulmadan, İyi Parti teşkilat binasının toplantı salonu öğrencilerin sıcak bir ortamda ders çalışabilmesi için 09.00-18.00 saatleri arasında her gün açık tutulacak.

 

Adres: Şekerhane Mahallesi ,Tevfikiye Cd. No:29,07400 Alanya/Antalya

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler